Reservera ditt soltak

– Få ditt soltak redan 2020
– Lägg till och ändra din reservation när som helst
– Garanterad 90% av installerad toppeffekt i 10 år

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Växelriktare på köpet – endast under eCar Expo

När du fyller i formuläret säkrar du din plats i kön för att få ditt soltak 2020.
Anmälan är ej bindande. Vi kontaktar dig med ytterligare information.

Vår ambition är att plocka ner
stjärnorna för våra kunder.

Solen, den närmaste stjärnan i vårt solsystem, har sedan tidernas begynnelse varit vår främsta energikälla. Stora delar av vår jord existerar fortfarande genom fotosyntes.

Samtidigt står vår värld nu inför många tunga beslut och konsekvenser som potentiellt kan förhindra den möjligheten mycket längre. En potentiell framtid där det inte finns någon värld för solen att skina på. Något som vi kan bromsa genom de förnybara energialternativen som finns.

Människor kan tyvärr inte leva på enbart solenergi. Inte idag. Vårt mål är att förändra världen i det avseendet.

Sedan Midsummer grundades 2004 har vår vision varit att göra historiens största och framtidens klimatvänligaste energikälla, solen, till något som alla kan förstå och använda. Vårt nästa stora steg i detta arbete är lanseringen av soltak, som även slår slag i något annat som är viktigt för oss: självständighet.

Vi tror på varje människas rättighet att bestämma själv och att bli självförsörjande, och med solenergi kommer vi ett steg närmre detta. Vi tror på dig som vill förändra världen och göra ett avtryck på historien, inte klimatet. Vi tror på dig som vill ta saken i egna händer och inte tyngas av påhittade tilläggsavgifter. Vi tror på dig som tror på solenergi och planetens framtid.

För att visa detta är vår ambition att plocka ner stjärnorna för dig.
Vi börjar med solen – är du redo att fånga den?