Våra kunder

Det är alltid lika roligt att leverera våra soltak till glada kunder runtom i landet. Utan de
fantastiska människor som förstår vikten av förnybar energi hade Midsummer inte funnits.
Vi fortsätter att stå till tjänst för de som gör framtiden en tjänst. Se några av våra nöjda
kunders berättelser nedan.

JOHAN LINDAHL

Johan Lindahl är en ingenjör bosatt i Knivsta som tidigare forskat på solceller, och nu ägnar mycket tid åt idrott och friluftsliv. Johan är även en av våra högt uppskattade kunder.

”Jag valde att installera solceller på grund av en kombination av faktorer. Dels ekonomi, och så har jag ett starkt miljö- och teknikintresse. Jag har ju forskat på den här typen av solceller som sitter på taket.”

”Jag valde Midsummer när jag kollade på olika byggnadsintegrerade lösningar, eftersom det ändå var dags att byta taket, och jag ville ha en lösning som passade byggnaden utan att sticka ut för mycket. Jag är väldigt nöjd med mitt tak, både utseende och funktion, och Midsummers arbete med installation och inkoppling  gick väldigt snabbt och smidigt.”

-Johan Lindahl, ingenjör

Tora Andersson & Jörgen Holmqvist

Tora och Jörgen i Norra Grönby utanför Trelleborg har ett hus unikt för hela Skåne. Från början en skola när det byggdes runt 1860, nu en renoverad och modern bostad, toppad med ett solcellstak från Midsummer.

”Vi hade tittat runt länge efter olika typer av tak som vi tyckte passade huset, men inte hittat något med solceller. Då fick vi ett tips av en kompis om att spana in Midsummer – så det gjorde vi, och såg snabbt att det här kunde nog vara något.”

Sagt och gjort, under 2019 byttes taket i Norra Grönby till Midsummer SLIM.

”Klara fördelar mot konkurrenterna, till exempel är det tillverkat här i Sverige och tar upp en större yta av taket”

Med ett tak som bevarar byggnadens utseende och tillför solenergi, med så låg klimatpåverkan som möjligt, är Tora och Jörgen nöjda pionjärer i Skåne.

-Tora Andersson, Jörgen Holmqvist

MARTIN HOLMBERG

Martin Holmberg är pensionerad infektionsläkare som ”ändå jobbar lite vid sidan om” tillsammans med intressen som resor och konst. Han letade efter integrerade lösningar för solceller på taket, och valde Midsummer.

”Det var de enda jag kunde se som hade integrerat på plåttak, som jag redan bestämt mig för att ha. Från kontakt till taket var på med solceller tog det ungefär tre månader. Jag tror att fler skulle välja att ha den här typen av solceller om de visste att det fanns, för det finns ett jättesug efter snygga solceller.”

”Jag är nöjd, och med möjlighet att följa produktionen fungerar det jättebra.”

-Martin Holmberg, pensionerad infektionsläkare

Vill du ta reda på hur mycket solel ditt tak kan producera?

SE VÅRA PRODUKTER

En gyllene chans att byta tak!

Solcellstaket Midsummer SLIM är en kombination av ett elegant plåttak och diskret designade solpaneler. Just nu bjuder vi på plåttaket!

Referenskunder