Våra kunder

Det är alltid lika roligt att leverera våra soltak till glada kunder runtom i landet. Utan de
fantastiska människor som förstår vikten av förnybar energi hade Midsummer inte funnits.
Vi fortsätter att stå till tjänst för de som gör framtiden en tjänst. Se några av våra nöjda
kunders berättelser nedan.

JOHAN LINDAHL

Johan Lindahl är en ingenjör bosatt i Knivsta som tidigare forskat på solceller, och nu ägnar mycket tid åt idrott och friluftsliv. Johan är även en av våra högt uppskattade kunder.

”Jag valde att installera solceller på grund av en kombination av faktorer. Dels ekonomi, och så har jag ett starkt miljö- och teknikintresse. Jag har ju forskat på den här typen av solceller som sitter på taket.”

”Jag valde Midsummer när jag kollade på olika byggnadsintegrerade lösningar, eftersom det ändå var dags att byta taket, och jag ville ha en lösning som passade byggnaden utan att sticka ut för mycket. Jag är väldigt nöjd med mitt tak, både utseende och funktion, och Midsummers arbete med installation och inkoppling  gick väldigt snabbt och smidigt.”

-Johan Lindahl, ingenjör

SVEN-ÅKE EKBERG

Sven-Åke Ekberg är en skulptör av rang i Skåne, med utställningar i flera länder och en stående utställning i sin hemort Dalen. Med konstrundorna under sommaren i Skåne kan ungefär 10.000 besökare nu inte bara beskåda hans verk, utan även det garagetak han har fått installerat av Midsummer.

Han beskriver det som jättelätt att få installerat, och en anledning att se fram emot elräkningen som tack vare de 4 kilowatt som taket genererar nu innebär plus istället för tvärtom.

“Jag tycker det är häftigt att taket är mer än det verkar – precis som min konst”

-Sven-Åke Ekberg, konstnär

MARTIN HOLMBERG

Martin Holmberg är pensionerad infektionsläkare som ”ändå jobbar lite vid sidan om” tillsammans med intressen som resor och konst. Han letade efter integrerade lösningar för solceller på taket, och valde Midsummer.

”Det var de enda jag kunde se som hade integrerat på plåttak, som jag redan bestämt mig för att ha. Från kontakt till taket var på med solceller tog det ungefär tre månader. Jag tror att fler skulle välja att ha den här typen av solceller om de visste att det fanns, för det finns ett jättesug efter snygga solceller.”

”Jag är nöjd, och med möjlighet att följa produktionen fungerar det jättebra.”

-Martin Holmberg, pensionerad infektionsläkare

Vill du ta reda på hur mycket solel ditt tak kan producera?

SE VÅRA PRODUKTER

Referenskunder