EN STILREN, EFFEKTIV OCH FRAMTIDSSÄKER ENERGIPRODUKTION – ÄNTLIGEN NÅGOT FÖR ALLA

Med Midsummer solar roofs integrerade solcellstak blir ditt hus snyggt och producerar samtidigt el åt dig. Taket är ett attraktivt falsat plåttak och är lika snyggt på sadeltak som pulpettak. Det kan anslutas till skorstenar, takfönster, huvar och ränndalar och tillbehör för taksäkerhet finns. Taket klarar ner till 6 graders lutning, har god vindtålighet och höjer värdet på din fastighet genom både den snygga designen och lönsamheten i energiproduktionen (90 W/m2) som så gott som sköter sig själv.

Våra tunnfilmssolpaneler är bara 2 mm tjocka, flexibla och lätta och tillsammans med plåttaket skapar de Midsummer solar roofs, marknadens snyggaste integrerade solcellstak. Detta är något som förr i tiden bara funnits tillgängligt i länder med fler soltimmar, för företag och organisationer med stora ytor och ännu större budget. Nu har du möjligheten att vara en del av framtidens energiproduktion, vare sig du lever i slott eller koja.

MADE IN SWEDEN, FOR A BETTER WORLD

Vi tror på vårt land och vår tillväxt – där är vi på Midsummer enda tillverkare som producerar solceller och solpaneler i Sverige. I vår fabrik i Järfälla sker vår världsledande tillverkning och utveckling av kostnadseffektiv och nyckelfärdig produktionsutrustning för CIGS-solceller, av Midsummers egenutvecklade maskin DUO. Av solcellerna tillverkas solpaneler och dessa integreras i plåttaket, med plåt av svenska SSAB, i fabriken.

Vi tror även på vår miljö och vår roll i att tillgängliggöra klimatsmarta val – därför drivs hela vår produktion av helt förnybar el. Vi laddar även våra elbilar med våra egna solceller. 

Våra CSR-initiativ, våra klimatinvesteringar och våra insatser till förmån för egen energiproduktion från en förnybar källa är vårt sätt att leva efter frasen: “Made in Sweden, made for a better world.” Solcellerna är fria från både kadmium och bly, vi använder heller inte bristmaterial eller konfliktmineraler i vår tillverkning.